OUTPLACEMENT

Bied uw ex-leiders een individueel outplacement traject op maat aan zodat ze de best mogelijke begeleiding krijgen én ambassadors van uw bedrijf blijven. Onze focus ligt erop om uw leiders zoveel mogelijk individueel te begeleiden op gebieden die hen echt gaan helpen. Onze consultants zijn gecertifieerde coaches en gaan veel verder dan enkel begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe job.

Onze belofte:

Focus op jou:  outplacement bij ons is gepersonaliseerd en we bieden jou een mix van oplossingen op basis van wat jij wil.

Expertise: onze outplacement coaches hebben ervaring in de business én als coach.

 

Outplacement

Bij Kiliani combineren we de aanpak van een klassiek outplacement traject met coaching en mentoring. Natuurlijk begeleiden we de mensen naar een nieuwe job, maar we zetten ook in op coaching en mentoring of leidersschapsontwikkeling.

Onze kracht ligt in de samenwerking met meerdere consultants. Elke consultant heeft een eigen expertise waarop jij beroep kan doen. We blijven ook permanent zoeken naar innovatieve manieren om te netwerken en jobs te vinden.

Onze unieke en gepersonaliseerde aanpak zorgt er niet alleen voor dat je een nieuwe job vindt maar ook dat er een heel goede match is op vlak van waarden, motivatie, persoonlijkheid en leiderschapsstijl.

 

Onze USP’s

Individuele begeleiding voor meer impact. Focus ligt op jou.

Heel persoonlijke aanpak en begeleiding op maat van jouw noden.

Consultants die een enorme kennis van de arbeidsmarkt combineren met een coachende aanpak.

De begeleiding blijft voortduren tot alle uren opgebruikt zijn, ook al heeft uw leider een nieuwe job gevonden.

En dat alles aan dezelfde tarieven dan de klassieke outplacement kantoren.

Let’s Start Something new

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons gerust via mail of plan hier een call in.