Opleidingen op maat van je bedrijf gecombineerd met een coachende aanpak: dat zorgt voor een topresultaat op lange termijn. 

Bij Kiliani gaan we voor blended learning omdat dit het beste resultaat levert. Al onze trainingen worden op maat gemaakt om in te spelen op wat u écht nodig heeft. En we geven een kwaliteitsgarantie.

 Onze belofte:

Kwaliteitsgarantie:  niet helemaal tevreden? Wij sturen kosteloos bij tot het gewenste resultaat er is.

Onze coachende aanpak zorgt ervoor dat we tijdens de training alert zijn voor onderliggende weerstand. En daar gaan we mee aan de slag voor een blijvend resultaat.

Traject op maat want we luisteren echt wat u nodig heeft om de gewenste resultaten te halen.

 

01

Coachend leidinggeven

Coachend leidinggeven is een krachtige tool voor sterke teams en autonome medewerkers met veel zelfkennis. En dat zorgt dan weer voor betere bedrijfsresultaten. Hoe deze leiderschapsstijl precies werkt, leren we managers in onze opleidingen op maat.

 

 

02

Feedback en moeilijke boodschappen brengen voor betere relaties.

Feedback is een cadeau: het geeft mensen de kans om te groeien. En het maakt teams sterker. De feedback moet dan natuurlijk wel constructief zijn. Hoe ze dat het best aanpakken, leren je leiders en medewerkers in onze opleidingen op maat.

03

Emotionele Intelligentie voor succesvolle managers.

Het zijn niet de mensen met het hoogste IQ die succesvol zijn, wel die met de best ontwikkelde emotionele intelligentie. En dat kan je ontwikkelen. Door leiders te helpen in het ontwikkelen van hun emotionele intelligentie verbeteren ze relaties en zijn hun teams gelukkiger… met als gevolg betere bedrijfsresultaten.

04

Recruteer de beste medewerkers

Nieuwe medewerkers aanwerven… Het is en blijft een kritisch onderdeel voor succesvolle organisaties. Deze training die zich richt naar recruiters én hiring managers zorgt voor hogere kwaliteit door naast competenties ook te focussen op de échte motivatie van kandidaten, hun waarden en de match met de organisatie en de hiring manager.

Let’s Start Something new

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons gerust via mail of plan hier een call in.